perjantai 27. huhtikuuta 2018

PP 16 testipäivä

Tänään on laskujeni mukaan rv 5+1. Mua pelottaa tällä hetkellä todella paljon. En voi uskoa tätä todeksi ja kokoajan odotan että tulisi jotain oiretta, että tämä tulisi todelliseksi ja olisi turvallisempi olo. Tänään on testipäivä, pitkät 16 piinapäivää takana.
Mun miehellä on huomenna syntymäpäivä, ei tän parempaa lahjaa voi toivoa. Kunhan saatais pitää tää, teen kaikkeni että saatais <3

Oireita piinapäiviltä joista vähän toivo heräsi, mutta laitoin lugejen piikkiin.

pp3 viilteli illalla alamahaa ihan kunnolla hetken.

pp4-9 oireetonta, menkkakipuja. Toivo nollissa, odotan tiputtelua. Kuiva suu

pp10 ravintolassa ollessa ruoka kuvottaa. Tulee samanlainen ällötys valkosipuliperunoihin mitä esikoisen aikana. Maistui todella voimakkaalle ja "oksettavalle". Annan miehelle. Tosi kuiva suu.

pp11 Aivan täysin voimaton olo. Vaikea olla edes pystyssä, kuvottaa ja tuntuu ettei jaksa liikauttaa raajojaan. Veimme lapsemme HopLopiin ja voimat loppui niin kokonaan, että piti mennä makoilemaan sohvalle. Epätavallista. Tilasin ranskalaiset, ne maistui pahville. Kuiva suu, välillä vaikee niellä. Tosi kovaa närästystä mitä mulla ei oo ikinä.

pp 14 Jääkaapista tuli tuulahdus hajua jonka haistoin esikoisen odotusaikana. Oksensin sitä hajua sillon :D Semmonen kinkun ja valkosipulin sekotus.
Nännit olivat viimeisen viikon erittäin kipeät, mutta oletin johtuvan lugeista. Lämmöt 36,7-37,1C. Yhtäkkiä halut pilvissä.... Epätavallista mulle :D Kuiva suu. Polttavaa närästystä, niin kovaa että tulee huono olo. Sitten  menee ohi.

Soitin polille testituloksen. Olispa siellä ollut joku ihanista hoitajista kenen kanssa olen paljon puhunut. Siellä oli joku vanhempi nainen joka ei edes onnitellut. Totesi myös, että nyt alat sitten tiputtelemaan pikkuhiljaa tukilääkkeen pois. Sanoin, että en halua sitä. Tiputtelu on ongelmani. Pyysin lääkäriltä soittoa, mutta on kuulemma kiire. Soittaa myöhemmin takaisin kun puhuu lääkärin kanssa.. Jos nyt sanoo että pitää lopettaa, nostan haloon. En aio lopettaa sitä, monet muutkin käyttävät sitä turvallisille viikoille asti.

2 kommenttia:

  1. Mä aloin jo epäillä ekan kerran siinä vaiheessa, ku puhuit kuivasta suusta :D niin tuttu oire. Sul on ainaki tosi vahvat viivat testissä, et lupaavalta näyttää. Viikko-pari, niin pääsette jo varhaisultraan näkemään sykkeen <3 Mulle gyne määräs luget rv 10 saakka, et vähintään sinne asti kannattaa vaatia lupaa tukilääkitykselle, vaikka oon kyl kuullu niitäkin lääkärin kommentteja, ettei plussan jälkeen enää tarttis mitään ylimääräistä keltarauhashormonitukea. Tsemppiä alkuraskauteen! <3

    VastaaPoista
  2. Oliko sullakin kuiva suu? Vitsi en jotenkin osannut ollenkaan yhdistää sitä tähän, paitsi tänään kun selailin oireitani tytöstä. Yllätykseksi sielläkin oli kuiva suu :D
    Aion pitää pääni tossa tukilääkejutussa ihan viimeiseen asti. Kai mulla joku oikeus on kroppaani kohtaan sentään, koska ei siitä haittaakaan ole :(
    Kiitos <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!