maanantai 23. huhtikuuta 2018

pp 12

Tänään mennään jo pp 12. Viimeisestä Ovitrellepistoksesta on 3 päivää. Oloja ei ole mitään kummallista vieläkään, eilen tuntui alavatsalla vihlomista ja tänään vähän menkkamaista kipua. Lämmöt eivät ole nyt ollut kummoiset, eilen aamulla 36,8. Eilen oli tosin aika heikko ja voimaton olo, mutta sen selittänee varmaan puhtaasti lauantain valvomiset ja pari lasia viiniä :D Oli vähän veto pois kun yöunta kertyi alle 5 tuntia.

Viralliseen testipäivään on 3 kokonaista päivää. Ehkä testaan jo 26. päivä illalla, Ovitrelle on sillon varmasti jo poistunut kehostani. Eilen oli toiveikas olo, mutta tänään on ollut kyllä olo että eipä me varmaan taaskaan olla raskaana. Olen edelleen samaa mieltä, että seuraavaan kiertoon emme tee siirtoa. Aion sanoa sen kun soitan testituloksen polille. Tänään on taas tullut mietittyä, miksi tämä on näin vaikeeta. MIKSI vuodesta toiseen?
Näin eilen vastasyntyneen vauvan äitinsä sylissä, tunsin kuinka sydän nousi kurkkuun. Se oli niin pieni ja avuton, mulle tuli kauhea hoivaamisen tarve. Voi kun saisin joskus vielä tuntea sen pienen ja hennon ihmisen käsivarsillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!