keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Rv 14+0

Tänään alkoi jo 15 raskausviikko. Olemme nyt julkisesti raskaana, joten enää en piilottele tätä. Pelotti kovasti kertoa ihmisille ja edelleen pelottaa. Mahani on kuitenkin jo sen verran pyöreä, että vaikea sitä olisi edes piilotella. Hyvä kaverini oli arvannut kun näki minut, mutta ei kehdannut kysyä. Oli niin iloinen kun kerroin uutiset <3

Oloja on välillä edelleen. Toissapäivänä oksensin 4 kertaa hampaita pestessäni. Kuitenkin päivällä on hyviäkin vaiheita eikä väsymys ole ihan niin uuvuttavaa kun aiemmin. Iltaisin pahoinvointi on yleensä pahimmillaan.  Uskaltauduin liittymään vauvaryhmään, mutta se paikka ei tunnu omalta ihanien ja lämpösten lapsettomuushoitoryhmiemme jälkeen. Ahdistaa jotenkin ihmisten ajattelemattomuus mm. syömisissä. Vauva ei ole edes sen arvoinen ettei voi olla 9kk syömättä tiettyjä kiellettyjä ruokia. Tämä kaikki lapsettomuustuska tuskin lähtee ikinä, mutta se on osa mua ja se on kasvattanut musta tämmöisen mitä olen.

Juhannus meni mökillä appivanhempien kanssa. Oli oikein ihana juhannus, vaikka ilma olikin huono. Sunnuntaina palasin mökiltä yksin kotiin tekemään 3 työpäivää ja tänään palaan töiden jälkeen mökille takaisin ja aloitan 3 viikon LOMAN! <3 Saamme olla mieheni kanssa yhtäaikaa lomalla. Heinäkuun ekalla viikolla olisi tarkoitus suunnistaa monen sadan kilometrin päähän kylpylälomalle viettämään hääpäiväämme. Tälläkertaa tyttö tulee mukaamme, yleensä olemme nauttineet siitä kahden.
Masu <3

2 kommenttia:

  1. Oii ihana masu <3 jännä, mutta mulla on jo vähän ikävä tuota raskausmasua, vaikka poika on vasta 3kk :D Ihanaa lomaa teille! Toivottavasti säät suosivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeesti sitä tulee ikävä. Samoin liikkeiden tunnustelua <3 Kiitos! Ihanaa kesää teidäm perheelle<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!