perjantai 1. kesäkuuta 2018

Rv 10+2 pikakuulumiset

Viikko vaihtui toissapäivänä 11. raskausviikkoon. Sikiö (kyllä, hän ei ole enää alkio) liikkuu jo haparoiden ja varpaat ja sormet pystyvät erottamaan.
Ajattelin tänään testata, saisinko vanhalla doplerilla sydänäänet kuuluviin. Maha on turvonnut, mutta ei ihan niin paljon kun rv 6-8. Uudet rintaliivit pitäisi käydä ostamassa, koska vanhat painaa jo. Huonoa oloa ja ruokaällötyksiä on edelleen ihan päivittäin ja väsymys on lamaavaa. Huomenna pitäisi jaksaa mennä juhlimaan ylppäreitä, mutta saa nähdä pystynkö. Aurinko+ruoan hajut+kahvi saa takuuvarmasti oksennuksen aikaan. Ja juhlissa vessaan ei niin vaan mennä, koska ne on AINA varattu. Mua huvittaa ton yllä olevan kuvan rinnat, omani ovat kaukana noin kiinteestä. :D :D Ne roikkuu oikein kunnolla ja painaa varmaan 5 kiloa :D Huh..

Lantiolleni on ilmestynyt ihottumaa. Se on ollut siinä nyt kolmisen viikkoa, mutta on vähän levinnyt. Näyttää vähän samalta kun vyöruusu, mutta ei ole kipeä. Varasin maanantaille varuiksi sairaanhoitajalle ajan. Alkoi vähän pelottamaan mitä se on :/ Kutiaa välillä.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!