torstai 24. toukokuuta 2018

Pahoinvointi

Nyt mennään rv 9+1 ja pahoinvointi ja ällötykset ovat pahentuneet. Nykyään saan ihan kunnolla keskittyä ja pakoilla tiettyjä ruoka-aineita, ettei lennä laatta. Keittiö ja kylpyhuoneemme saa mussa ällötyksen aikaan, en tiedä miksi. Välillä pelkkä keittiön näkeminen saa melkein aikaan oksennusrefleksin.

Siinä missä aiemmin sain paljon syötyä ja pahoinvointi pysyi sillä poissa, nyt se on lähes kokoajan läsnä. Nyt ei enää uppoa lähes mikään. Hapankorput ja leivätkin on nounou. Ainoa mikä menee, maustamaton jugurtti, hedelmät, fetajuustokolmio ja kinkkunyytti. Juomasta kivennäisvesi ja Jaffa. Aika yksipuolista on, silti tuntuu että olen turvonnut kun sotanorsu. Olen niin väsynyt ettei ajatus kulje, tuntuu etten ole tässä maailmassa ollenkaan.
Elämäni koostuu tällähetkellä näistä: Aamulla töihin, en saa tehtyä mitään. Koitan vaan selvitä siihen hetkeen kun pääsen kotiin. Menen kotiin ja makaan loppupäivän ja koitan miettiä mitä pystyisin syömään ettei pahoinvointi ota liikaa valtaa. Siinä kaikki. Säälittää meidän 4v, koska en vaan kykene tekemään edes ruokaa. Enkä olemaan talossa jos siellä joku syö lämmintä ruokaa tai juo kahvia. HYI ETTÄ. Koskahan tää helpottaa? Kaiken kestän tämän pienen ihmeen takia, mutta on mehut aika loppu nyt oloihin. <3

Tänään on eka neuvola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!