torstai 19. heinäkuuta 2018

Rv 17+1

Piti oikein tarkistaa koska viimeksi on tullut kirjoiteltua. Koko loma on mennyt aikalailla menoissa, vihdoin ja viimein kun oloni on sen sallinut. Pahoinvointi ja väsymys loppui vasta viime viikolla.

Nyt mennään JO raskausviikkoa 18. Vauva on jo 18cm mittainen ketale päästä jalkoihin <3 Paino on noussut raskauden aikana nyt n.2,5kg.
Lomani tuli tänään päätökseen ja koitti töihin paluu. Toisaalta olo oli haikea, mutta toisaalta taas meillä oli tosi tapahtumarikas loma. Olimme mökillä monta yötä, olimme 5 päivää kylpylähotellissa, kävimme risteilyllä, kotieläinpihassa, rannalla joka päivä ja nyt olemme viimeiset päivät viettäneet mun sukulaisten mökillä uiden ja nauttien. Vesikin on 26 asteista, niin kyllä kelpaa!

Mieli on ollut paljon virkeempi ja onnellisempi. Pelkäsin jo kovasti yhdessä vaiheessa jatkuvaa turtaa oloa ja alakuloisuutta. Toisaalta, harva sitä on parhaimmillaan superväsyneenä ja pahoivoinnin vallassa.
Masu on jo selkeä raskausmaha. Tunnen vauvan liikkeet selvästi. Ensin ne oli hentoja hipaisuja, nyt jo terävempiä potkuja :D
Rakenneultraan on 3 viikkoa, mua pelottaa se kauheesti. Haluan vaan että kaikki olisi hyvin <3
Laitan vielä vähän loppuun
lomafiilistelystä kuvia.
Lappeenrannan hiekkaveistoksia
Laivalla sai hyviä alkottomia drinksuja

Koitan kirjoitella vähän useemmin nyt kun loma loppui. Lämmintä loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Oi ihana pieni masu siellä jo ❤️ uih onko Lappeenrannassa noita hiekkaveistoksia nyt? Ollaan just menossa sinne ostoksille :) Ei oo enää pitkä aika rakenneultraan! Onko yhtään tyttö/poikafiiliksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ne on siellä venesatamassa vai mikä lie. Laita googleen Lappeenrannan hiekkaveistokset niin tulee osoite. Kannattaa käydä katsomassa :)

   Ihanaa kun masu kasvaa <3 Mulla oli alussa ihan täysin poikaolo, sitten vkolla 13-14 se muuttui tyttöoloksi. Vaikea sanoa kun fiilikset muuttuu päivittäin, jännittävää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!