keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Rv 28+0

Vitsit ens vkolla lähtee jo 30 viikko käyntiin! Maha on kasvanut paljon ja liitoskivut ovat kovat. En pysty pitkä matkoja kävelemään ja aina ylösnoustessa ekoilla askelilla lantio- ja häpyluu KRAKSUVAT. Ne todella valmistautuu synnytykseen. Samoin sikiökalvoista kuuluu ihme poksahtelua välillä :D

Viikko 29

Mulla oli maanantaina neuvola ja kuten aavistelin, vauva oli masussa poikittain. Tunsin ensimmäiset hikat tuossa munasarjojen kohdalla ja vauvalla menee aina hermo hikan aikana ja alkaa potkimaan. Potkut tulivat vasempaan kylkeen, totesin miehelleni että nyt ollaan kyllä poikittain :D Parempi niin, koska pää on selvästi jo alempana kun peppu.
Tasan viikon päästä meillä on istukkaultra, jossa katsotaan virtaukset ja istukan paikka. Se jännittää, koska jos istukka ei ole noussut niin meillä on sillon vaihtoehtona vaan sektio (ilmeisesti). Jos istukka on siis liian lähellä/ kohdunkaulan päällä.

Vauva on virkeä pieni jumppailija ja rakastaa makeaa, näin oletan koska se saa kovat hepulit aikaan. Itselläni on ihan kamala nälkä kokoajan ja paino on noussut tasaisesti. Ehkä vähän liikaa, meinaan n.8-9 kiloa alusta. En silti jaksa stressata, aion tiputtaa ne vaunuillen kuten esikoisestakin.
Äitiyslomaan on enää alle 6 viikkoa. Hassua ajatella, että tämä on viimeinen kokonainen kuukausi töissä ennen äitiyslomalle jäämistä. Olo on tällähetkellä henkisesti hyvä, olen saanut luotua vauvaan vahvaa sidettä ja odotan jo kovasti hänen näkemistään. <3

1 kommentti:

  1. Voi että miten aika rientääkään! Ihan kohta teilläkin on taas ihana pieni vauva ♥️ Ihanaa syksyä ja loppuodotusta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!