perjantai 24. huhtikuuta 2020

Rv 19+4

Ompas kulunut aikaa edellisestä postauksesta. Muutaman päivän päästä on jo puoliväli!

Odotukseemme on kuulunut hyvää, mutta myös pientä huolta ja lääkärikäyntejä.

Muutama viikko sitten huomasin, että pyyhkiessä tuli verta. Alamaha oli myös todella kummallisen tuntuinen. Päätimme käydä ultrassa yksityisellä. Vauvalla oli onneksi kaikki hyvin, eikä syytä vuodolle löytynyt.

Varasin seuraavalla viikolla omalääkäriltä ajan ja hän teki sisätutkimuksen ja sanoi, että kohdunkaula on ainakin kiinni, eli sen puolesta ei ollut hätää. Tulehdusarvo oli vähän koholla.
Varasimme toisen ultran terkkarille, koska lääkäri ei saanut sydänääniä tarpeeksi pitkäksi aikaa kiinni. Pääsinkin sinne jo seuraavana päivänä!
Vauva vastasi viikkoja ja kohdunkaula näytti ultrallakin hyvältä. Otettiin verikokeita ja uudestaan tulehdusarvot, ei vastausta vuotelulle.

Seuraavana päivänä vatsakivut jatkuivat ja rusehtavaa vuotoa tuli aina pyyhkiessä, sain lähetteen Taysin raskauspäivystykseen. Tulehdusarvot kontrolloitiin ja ne olivat vähän tippuneet, mutta silti vähän koholla.
Hetken odottelun jälkeen lääkäri tarkisti minut ja löysi kohdunsuulta polyypin joka vuoteli. Tämä olisi kuulemma hyvä poistaa synnytyksen jälkeen.
Onneksi saimme selvyyden vuotelulle, eikä se ollut tuon vakavempi. Pelästyin todella paljon Ja mielessäni jo mietin, etten tiedä mitä teen jos vauvalla on joku hätänä. Tulehdusarvon nousulle ei löytynyt koskaan syytä.

Vauva potkiskelee jo kauheasti ja iltaisin hänellä on aina oikea hepuli :D

Saimme myös tietää, että meille tulee pikkuveli! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!