lauantai 1. helmikuuta 2020

Rv 7+4

Täällä on kohta kahdeksas raskausviikko lopuillaan ja pieni tekee olonsa hyvin selväksi minulle. Hänen pienenpienen sydämensä pitäisi jo lyödä ja kädet ja jalat ovat lähteneet kehittymään ihan oikeiden jalkojen ja käsien näköisiksi.

Mulla on ensi viikon perjantaina ensimmäinen ultra, jossa selviää sitten tarkemmin viikot. Tämä nyt on olettamukseni kuitenkin ovulaation ja raskaustestien mukaan.

Huono olo on läsnä ja oksentanutkin olen jo kerran. Paha olo on kokoajan vellova, eikä oikein mitään tekisi mieli syödä. Maha kuitenkin on erimieltä, koska heti jos en hetkeen syö mahani ihan kirjaimellisesti huutaa ja mouruaa, jonka jälkeen tulee aivan hirveä pahoinvointi. Koita siinä sitten kokoajan keksiä syötävää, kun voisin elää pelkällä mehulla/vesimelonilla.

Tuntuu, että nää viikot ovat menneet tosi nopeasti, toisaalta toivoisin että ensimmäinen kolmannes menisi yhtä nopeasti koska tottakai pelkään ultria -onko kaikki hyvin jne. Ja koska kuopuksemme on ihan vauva vielä, olisi helpompi hoitaa häntä kun ei olisi enää tätä pahoinvointia. Siksi odotan sitä keskiraskautta.  Toki, voihan sillon olla sitten muuta vaivaa. Toivottavasti päästään sinne asti ja kaikki olisi ultrassa hyvin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!