lauantai 11. tammikuuta 2020

Ihmeitä tapahtuu

Vauvamme täytti juuri 1 vuotta! Hän on niin ihana, touhukas ja huumorintajuinen tyttö.

On ollut haikea olo, koska vauvavuosi meni niin nopeasti ja koska lapsilukumme ei ole meidän toiveiden varassa, emme ole voineet tietää että onko tämä viimeinen vauvavuotemme, viimeinen vauva.

Olemme puhuneet koko vuoden, että ehdottomasti haluaisimme vielä yhden lapsen. Mieheni on aina sanonut, että ihanteellinen lapsiluku olisi hänen mielestään kolme lasta. Olemme jutelleen pakastealkion siirroista, mutta olen pohtinut uskallanko lähteä siihen enää. Suurin toiveemme toteutui, kun saimme melkein 4 vuoden jälkeen tyttäremme syliin. Mitä jos nyt uskaltaisin taas toivoa ja syli ei täyttyisikään? En halua enää sinne pohjalle, mistä olemme tämän koko vuoden ja raskausajan ammattilaisten kanssa nousseet (Jutteluapu on ollut iso tuki lapsettomuushoitoja käsitellessä<3)

Rupesimme tosissaan puhumaan, että voisimme ottaa tämmöisen "rennon" vauvaprojektin. Ajattelin, että en halua taas suorittamista, vaan ihan vain fiiliksen mukaan menoa. Valmistauduin, että imetyksen lopetettua koitamme siirtää alkiot joita meiltä jäi.

Sanoin ystävälleni, että kiertoni on ihan sekaisin imetyksestä johtuen. Pohdin, että ovulaatiota ei varmaan edes tapahtunut -mikä venyttää kiertoani. Hän pakotti minut testaamaan ja naureskellen mieheni kanssa haimme testin kaupasta. Matkalla vielä sanoimme, että elämä kyllä kauheesti meille vitsailee jos kaikkien hoitojen, epätoivon ja lääkärien "et tule ilman hoitoja raskaaksi, kun et melkein hoidoillakaan" - jälkeen onnistuisimmekin. Jätin testin kaappiin.

Aamulla ajattelin, että testailen nyt pois ja odottelen menkkoja. Nauroin hysteerisesti, toistin vain "MITÄ IHMETTÄ"

OLEN RASKAANA. Luomusti. En voi käsittää tätä. 

Toivon vain sydämeni pohjasta että kaikki menisi hyvin<3

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania uutisia!! Voih olen niin onnellinen teidän puolesta :') ♥ Ihmeitä todella tapahtuu! Mekin salaa toivotaan kolmea lasta, mutta jospa nyt ei mennä asioiden edelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon <3 Toivottavasti teidän toiveet toteutuisi<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!